A legjobb (házi) útravaló | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

A régi viharvert szendvicssütőnkAkár a hosszabb utazáshoz, akár a sípályára a legjobb útravaló melegszendvics-sütőben készül. Ezek legfőbb erénye, hogy nem potyognak szét, mint mondjuk egy szép nagy hamburger, így a kocsiban, buszon vagy a liften fázós vagy kesztyűs kézzel is könnyű megenni. Ráadásul szinte mindenki szereti - nálunk a gyerekek úgy egy tonnát képesek befalni.


Legjobb tán szeletelt toast kenyérből készíteni, mindenképp jó, ha a szelet elég nagy, hogy a széleit jól összenyomja a sütő. Nálunk a sokféle ízlésű (vagyis válogatós) társaság miatt a legegyszerűbb változat a nyerő: mindkét szelet kenyeret megvajazzuk, a kettő közé (cheddar típusú) lapka sajt és selyemsonka kerül.

Persze feltétnek jöhet szalámi, kolbász, szalonnafélék, különböző sonkák, gomba, paradicsom, túró, juhtúró, tojás és különböző szendvicskrémek is. A sajtnál érdemes az előre szeletelt változatokat használni, mert ugye a sütőbe csak a vékony szeleteket jó betenni.

A csomagba aztán mehet melléjük zöldség, savanyúság is, meg mondjuk a termosz meleg tea.

 

/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>