Egy újabb síszimulátor | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

Pro Ski-SimulatorSzárazedzés, Szlovénia - Forradalmian új vázszerkezet, amivel tökéletesen szimulálható a carving ív. Így kezdődik az új edzőgép, a Pro Ski-Simulator leírása. A gépet haladó sízők és versenyzők számára tervezték.
A tervezők szerint a szimulátorban való tréning tökéletesen a pályán siklás érzetét kelti. A versenyidényben alkalmas mind a fizikai, mind a technikai felkészülés támogatására.

A szimulátor érintőképernyős kijelzőjén megjelenik a tréning nehézsége, a helyes mozgás, az ismétlésszám, és természetesen az edzés hossza és tempója is. Az elért adatok egy USB pendrive-ra kimenthetők, hogy akár otthon is elemezhesse őket a felhasználó. Az adatok grafikus formában is megjeleníthetők külön mindkét lábra.

A TEST üzemmód megmutatja a használó jelenlegi fizikai felkészültségét és automatikusan besorol egy tréningcsoportba - így a megadott területen akár gyorsabb haladást is elérhet.

A szimulátoron előre beállítható a gyakorlat időtartama, a „megsíelendő" ívek száma, a tempó és az is, hogy szlalom vagy óriásműlesikló kanyarokat kell-e a tréningezőnek gyakorolnia.

/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>