Cégbemutató | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

A skiculture a téli sportok területén működő technológiai cég. Alapvető tevékenysége az eredményesebb, élvezetesebb, egészségesebb és biztonságosabb sportoláshoz szükséges know how előállítása.

A céget a téli sportokkal kapcsolatban elkötelezett sport- és kommunikációs szakemberek alapították.

Síoktató tulajdonosai évtizedes-negyedszázados síoktató múlttal rendelkeznek, munkájukat testnevelőtanári és/vagy turisztikai felsőfokú tanulmányokkal a hátuk mögött végzik. Mellettük a családi kapcsolatok révén egy újságíró és egy fotós erősítik a csapatot.

A négy síoktató tulajdonos hosszú időn keresztül dolgozott a magyar síoktatóképzésben. Kiképző oktatóként, szakmai vezetőként és a szakmai bizottság tagjaiként nemcsak az oktatókat képezték, hanem részt vettek az képzési rendszer felépítésében, a tematika és a módszertanok kidolgozásában. Meghatározó szerepük van abban, hogy a magyar síoktóképzést nemzetközi szinten is kiemelkedően elismerik. A sípályákon a magyar síoktatók interpretálásban gyakran találkozhatunk gondolataikkal, ötleteikkel. Sok szakember nem is tudja, hogy valójában valamelyik SKI C.U.L.T. szakértő szavait vagy módszereit használja.

A SKI C.U.L.T. erőteljes alapokkal rendelkezik, hogy a téli sportok területére specializált, más tudományágak által megalapozott tanulási módszertanokat, sítechnikai elveket és biztonsági szabályszerűségeket definiáljon és bocsásson más szakemberek rendelkezésére.

Ennek érdekében folyamatosan viszgáljuk és elemezzük a sítechnikai változásokat, tanulmányozzuk a háttértudományokat. A SKI C.U.L.T. rendszerbe olyan elemeket engedünk bekerülni, amelyek az érintett tudományágak alapján megalapozottak, és amely átment a SKI C.U.L.T. szakembereinek elméleti és gyakorlati szűrőjén. Rendszerünket folyamatosan gondozzuk és fejlesztjük, mint ahogy az elődjével - a hivatalos magyar oktatóképzési rendszerrel - is tettük hosszú évek óta. A SKI C.U.L.T. rendelkezésére álló szakembergárda felkészültéségét tekintve nemcsak Magyarországon egyedülállóan erős, hanem világviszonylatban is.

A SKI C.U.L.T. szívesen együttműködik a téli sportok területén érdekelt cégekkel, síiskolákkal, egyesületekkel vagy szakmai szervezetekkel. A felhalmozott tudást és a kidolgozott rendszert örömmel rendelkezésre bocsátja - de természetesen csak olyan partneri viszonyban vesz részt, ahol megtalálja annak a garanciáit, hogy a rendszert a belső logikája szerint és a megfelelő minőségben használják fel.

Amennyire nyitott a SKI C.U.L.T. az együttműködésben, annyire merev az alapelvei tekintetében: a tanulni, fejlődni vágyók érdekében határozottan fellép a logikus, tudományos megalapozottsággal felépített rendszer érdekében, ragaszkodik a magas minőséghez és nem az enged elvtelen kompromisszumoknak.

/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>