7 méteres otthoni síszimulátor | SKI. C.U.L.T. -- skiculture
/** * @file * Returns the HTML for a node. * * Complete documentation for this file is available online. * @see https://drupal.org/node/1728164 */ ?>

Szárazedzés, síszimulátor - A SkyTec Interactive új síszimulátort dobott piacra Olymp néven. A hét méteres platform a legelszántabb sízőknek és snowboardosoknak készült, a legélesebb kanyarokat is bevehetjük vele, ha erős képzelőerővel rendelkezünk.

A síszimulátorok nem kifejezetten a sportolóknak készültek. Persze szárazedzésként a profi síző is formában tudja tartani magát, és a csípőmozgásokat a valódi pályához hasonló formában gyakorolhatja. A szimulátor azonban elsősorban a kezdőknek hasznos. Elsajátíthatják a megfelelő bedőlést, kanyarodási ívet anélkül, hogy a sípályán menne tele a szájuk hóval.

A száguldás örömét azonban nem képes visszaadni a SkyTec Interactive Olymp névre keresztelt szerkezete sem, hiszen csupán egy hét méteres platformból, egy speciális csizmából, fejlett elektronikából és egy-egy védőhálóból áll a két oldalon, ha a kezdő "versenyző" elszámolná magát, legyen mibe kapaszkodni.

Aki kipróbálja a szerkezetet, sokféle terep közül választhat , kérhet az útjába kerülő emelkedőket, de választhat egyenletesen lejtő terepet is. 

Az érzékelők a testsúly elhelyezését, az izmok mozgását úgy képzik le, mintha valódi terepen mozognánk, és ennek megfelelően hatnak vissza a testre. Erről a hatásról pedig a 7,5 kilowattos motor gondoskodik, ez feltehetően elég a legsúlyosabb játékosoknak is, akik elvileg 45 fokban is bedőlhetnek a síszimulátor képzeletbeli pályáján a kanyarba anélkül, hogy tartaniuk kellene az orra eséstől.

forrás: Deluxe Magazin

 

/** * @file fb-social-plugin.tpl.php * Theme the more link * * - $plugin_type: the type of this plugin * - $tag_name : the tagname of this plugin */ ?>